Google Website Translator Gadget

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian templates google Portuguese foro de coches Japanese catálogos de Korean entrevistas a Arabic Chinese Simplified

Buscar este blog

Traductor

miércoles, 19 de octubre de 2011

Előadótermet építenek a Jehova Tanúi Körmenden

Előadótermet építenek a Jehova Tanúi Körmenden

Gyülekezeti termet építettek a Jehova Tanúi Körmenden. A beruházás a tagok önkéntes munkájával készült el. Hamarosan használatba is vehetik a létesítményt.

 2011. október. 18

Mi mindent tehetne egy társadalom, ha a tagjai összefognának, és nem a maga hasznát keresné mindenki? Számos dolgot véghezvihetnének az emberek; jó példa erre az a frissen felhúzott épület, amit a Jehova Tanúi körmendi gyülekezete hamarosan használatba vehet. Finiséhez érkezett a beruházás, amelynek munkálatait augusztus derekán kezdték. A Tanúk előadótermet építettek a szükséges kiszolgáló helyiségekkel együtt. Vettek egy telket, lebontották a rajta lévő öreg házat, s energiatakarékos, akadálymentes, új épületet terveztek.

- Ahol kialakul egy gyülekezet, ott eleinte termet bérelünk az összejöveteleinkhez, aztán ahogy nő a létszám, kifizetődőbb lesz hosszú távon a saját hely. Így történt Körmenden is, s az itteni gyülekezeti terem Szombathely és Vasvár után a harmadik a megyében - hallottuk Gergely Márton körzeti sajtómegbízottól. - Az építkezésen a szakmunkákat is Tanúk végezték, s ha a körmendi gyülekezetben nem találtunk szakképzett embert, a környező gyülekezetekből kisegítettek bennünket. Még Güssingből is érkeztek önkéntes segítők.




A házat alig két hónap alatt készre jelentették; a gyors - de nem hamar - munka annak köszönhető, hogy minden mozzanatát alaposan megtervezték-szervezték. Az önkéntesek előre tudták, melyik napon lesz szükség rájuk. Összességében több mint százan voltak, akadtak, akik több napon át is örömmel tevékenykedtek, lett légyen szó mérnöki munkáról, tetőácsolásról, ebédfőzésről, vagy éppen talicskázásról

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

.